Henrikdaniel | Referenser

Referenser

Jag anlitade Henrik och Daniel när jag anordnade en större 50-årsfest. Jag är väldigt nöjd med hela arrangemanget, Henrik och Daniel var ett stort stöd i min planering. Gästerna var fantastiskt nöjda med maten och var en bidragande orsak till att hela festen blev jättelyckad.

Mats Lindahl
, Floda

Jag anlitade Henrik & Daniel att göra catering till ett större företagsjubileum för 200 personer, både lunch och middag, i juni 2013.
Det blev totalsucce! Henrik & Daniel levererade fantastisk god mat av högsta klass! med en otroligt bra service och engagemang!
Michael Bäck-Boxmusic

Vi på Ale kommun har vid två tillfällen anlitat Henrik o Daniel för catering till mindre och större sällskap. Smidigt, enkelt och punktligt med ett trevligt bemötande har de levererat mat som är välsmakande och trevlig att se på. Vi arbetar gärna med dem vid flera tillfällen framåt.
Therese Bengtsson Projektledare

Vi anlitade Matservice för företagsfesten, och blev otroligt nöjda. Fantastiskt god mat, härlig och serviceinriktad personal och löste alla önskemål vi hade utan problem. Rekommenderas!
Adact Revisorer & Konsulter AB

Catering när den är som allra bäst. Sitta hemma runt vackert dukat bord tillsammans med goda vänner och bli serverad den allra bästa mat med tillhörande goda viner. En kulinarisk upplevelse i Guide Michelin klass!!
Familjen Carlsson

Vi anlitade Henrik och Daniel i samband med att Handelsbankskontoren i Ale skulle ha ett event med modevisning på Klädkällaren för våra kunder. Vi valde en tallrik med smårätter av olika slag och den var fantastiskt bra komponerad och maten var snyggt upplagt. Varje rätt med tillbehör smakade ljuvligt och man kan tänka sig att det är svårt att alla kunder ska bli nöjda med maten de får vid olika event, men våra kunder uttryckte verkligen att maten var mycket god. Allt flöt på smidigt och kockarna var närvarande och samtalade med kunderna. Vi på Handelsbanken känner att maten starkt bidrog till att det blev en lyckad totalupplevelse för våra kunder denna kväll. Vi vill tacka Henrik och Daniel för ert engagemang, från beställning till genomförandet. Stort Tack! 
Anna-Lisa Janson/ Handelsbanken Ale Torg